Wednesday, June 9, 2010

Nasi Ayam Baser ,,,,,menu lunch yg sedap,,,

Guys,,,Kalau korng pg ke Kota Tinggi,Johor,jgn lupe ke kedai nasi ayam yg pling popular kat sne,,,,mmg padat lah,,,,orng2 mkn sume xtoleh kiri kanan,,,hahaha,,,mmg sedap,,,ak da rase,,,,ad yg terpakse duduk menunggu kat lua kedai sebab da terlalu ramai orng,,,huh,,,,,mmg power la kedai nie,,,,ak de snap beberapa pic tuk tatapan korng,,,so,klu korng ke Desaru Kota Tinggi,ble la korng siggah kat kedai nie,,,ha,,,dekat dgn MCD Kota Tinggi jew,,,,dekat jugak ngn Bus stop,,,Klu korng xdpt nk cr jgk,,,,senang je,,,tanyer la kat penduduk setempat,,,,korng mst dpt cari,,,,,,wajib try,,,ehhehehhe,,,

4 comments:

  1. kena bawak i pegi sana ni. hehe.

    ReplyDelete
  2. wah kena pegi ni. lepas raya la i pegi ! hehe

    ReplyDelete
  3. hahhha,,,,,hudhud,,,,kena try,,,sodap..

    ReplyDelete