Tuesday, June 1, 2010

makanan segere western yg pling dgemari d malaysia(BURGER)

hye kwn2,,,
spe yg ske mkn burger,,,sume ske,,mknan western yg pling laris n tlah d melayukn kat tanah mlayu nie,,,eheheheh,,,,ak bukn la nk bg resipi burger,,,tp ak nk promote kt kwn2 kdai burger antara yg pling sedap kat jb,,,,letaknyer kat Kulai Jaya,,,35 minit dr Jb n 20 minit dr tol susur masuk ke Kulai,,,,huh,,,GERAI BURGER BOB APAI
ak da rase burger dy,,,mmg terangkat,,,hahahah,,,,selain burger roti john pown diorng jual gak,,,,korng klu pasan n prnah sggah gerai nie mmg sntiase rmai orng beb,,,,,yg istemewa nyer gerai nie,,,,bkn je korng ble mkn burger tp owner gerai siap sediakn meja n kerusi yg mncukupi,jd korng xpyh diri2 kn,,,korng haus????jgn kalut,,,,aer pown dorng jual,,,,panas ke sjuk sume ad,,,,hahha,,,,bgus kan,,,,n yg pling unik skali gerai nie roti burger dorg x goreng ats kuali leper tuh,,,tp dorng kukus,,,sihat gak kan,,,,huhu,,,,rugi spe x rase,,,mmg sedap gler ah,,,,dorng siap bubuh black paper sos lagik,,,,dap2,,,menurut owner gerai nie pencapaian tertinggi diorng yg sgt mmbaggekan iaitu  gerai dorng dah masuk TV channel s'pore,,,,rancangn masakan VASANTHAM,,,,,yg skunk nie da msuk kat ASIAN FOOD CHANEL,,,,,gempak x????ha,,,klu korng nak kepastian ble call owner gerai,Mr BOB:016-7400305,@ korng ble trus je dtg kat gerai diorng,,,kompom korng dpt layanan yg besh,,,ahhahah,,,,,alamat dorng,,,,JALAN SUSUR,DEPAN MARA,81000,Kulai Jaya,Johor,,,,operation hour 7-12 mlm,,ha,,,klu korng da smpai kulai n agk2 korng sesat xleh cr location,korng ble trus call owner or tanyer jew orng Kulai,,,sume kenal,,,,eheheh,,,,,nie ak msukkn pic skali tuk ttapan mate korng,,thx pd owner coz bgik ak lesen tuk publish kn kat blog ak,,,thx jgk pd kwn2,,,

22 comments:

  1. wah.. sedapnye daging burger die. tambh lak roti tu dikukus.. nape jauh sangat dari Kajang. uhuks

    ReplyDelete
  2. ehehheh,,,red riben,,,hang pndah la jb,,hehheh,,,,nk delivery jaoh,,,hehe,,,klu redriben kew jb,,,msuk jew trus susur kulai,,,ehehehh,,,sedap tau,,,nie burger antar pling sedap kat sini,,,

    ReplyDelete
  3. ya..ya..ya..
    nmpak menarik n membukak slere..
    blh try niey..:)

    ReplyDelete
  4. walk,,,,,ehehhe,,,,thx support,,,mmg sedap,,,da byk kali i pg tau,,,sedap gler,,,,maklumat kat ats lngkap,,,rujuk jew,,,,thx,,,n b my follwers,,

    ReplyDelete
  5. nina,,,,jaoh,,,nk post t da basi,,,ehheehhe,,,,tp mmg sedp tau,,,,promote kat kwn2,,,heheheh

    ReplyDelete
  6. meo,,,delivery accepted sekitar kulai ew,,ehhee,,,,,klu nk jgk tpkse la u dtg jb,,,
    Rafik:ABX,,,,canggih nyer,,,t i ry syor kat owner,,,thx,,,

    ReplyDelete
  7. Wow..makes me wanna get a burger right now! :D

    ReplyDelete
  8. lindy:me too,,,m too hungry now,,,,but den dun 4get if u have a free tme,,,visit dis stall,,,,nice,,,

    ReplyDelete
  9. memang sedap wehh! berbeza dr yg lainnn...x percaya dtg lah...n try..u all akan tauu...hehe

    ReplyDelete
  10. paranoia:hang pena try kew???mmg sedap kan,,,,

    ReplyDelete
  11. yup! sbb aku nah tgk satu video clip dorang dlm channel VASANTHAM singapura! rancangan tu mcm infotainment...UNCLE TAXI ENGAY POGUTHU...dasat2!..sampai dpt coverage ke sana burger dorang, kalau x sedap xkan sampai masuk tv s'pore....mmg sedap.. x rugi mencuba..lg satu aku x nah jumpa gerai burger tepi jln siap ader beverage stall! hahah..lepak2 sambil ngeteh n burger! mmg sempoi!

    ReplyDelete
  12. nanged! i just had a disaster taste burger in Wendy's...

    ReplyDelete
  13. wow,,,,Joon,,,why dun u try dis burger,,,just nearby from kulai,,,superb,,,,ehehheh,,,,

    ReplyDelete
  14. RAMLY Burger rox! ..btw apasal guna styrofoam packing..?

    ReplyDelete
  15. otravel:itu sy xpasti,,,,nnt sy tnyer pd owner k,,,,yg pasti rse dy mmg sedap,,,,
    Kenwooi,Jfook:u should try,,,,,,eheheheh,,,,,,thx guys,,,

    ReplyDelete
  16. Alamak lapar la tgk burger2 ni.. =D

    ReplyDelete
  17. bake it batter:ahhahahaha,,,,,yes2,,,u mmg ptot rse burger nie,,,,mind if u b my fllowers,,,thx,,,

    ReplyDelete