Thursday, June 17, 2010

AWAS!taktik kotor pesakit HIV,,,,,,,sebarkan virus kpd orang awam!!

Percaya x korng ,,,,lepas bace artikel nie korng kene lebih berhati2,,,tgk jew tajuk mmg gerun kan,,,tp mmg betul,,,tp benda nie mmg da berlaku kat Thailand,,,n penah kua TV,,,yg pesakit HIV nie ditangkap sebb sebarkan virus nie pd orng awam yg x berdosa,,,,,
Jadi pesanan wat kwn2 sume berhati2 la erk,,,,,nie ak list kan beberapa tempat kebarangkalian menemui jarum penyuntik yg telah digunakan pesakit HIV,,,,,

1)DI KAWASAN PANTAI>mase korng jalan2 kat kawasan pantai tolong lah pakai sipar,,,,,klu g bekhemah bwk ler sipar toilet korng,,,,,,sipar jepon pown xpe,,,jnji pakai,sebab ad penagih yg jahat,zalim,cm firaun,,,,sengaja menimbuskan jarum penyuntik kat dalam pasir,,,,jd klu korng tepijak,,,,,huh,,,golap dunia,,,,
2)DI KAWASAN PERMAINAN KANAK>tempat fevret diorg nih,,,terdapat kes kat Australia di mana kanak2 yg x berdosa jd mangsa  krn tercuck jarum suntik mase trun dari gelongsor,,,,,,kejam nyer,,,,,,!!! skali mase check mmg budak nie tekena HIV,,,,huh!
3)PANGGUNG WAYANG>nie lagi kejam nk mampus!klu korng nk duduk pastikan kerusi yg korng selamat,,,sebab bnda nie dah jd kat HAWAII ble sorng budak pepeuan nie dduk n tercucuk jarum,,,dy pown bgn den tgk kat kerusi tue ad nota tertulis"WELCOME TO THE REAL WORLD,YOU ARE NOW HIV POSITIVE",,,,,,,,huhuhuh,,,mau x meraung aer mate gajah budak tuh,,,,,
4)Di Georgia & Florida,ad kes menunjukkan pesakit HIV meletakkan jarum suntik kat dalm tempat nk kembalikan wet lebih kat mesin mnuman,,,,mmg durjana,,,!!!
5)Nie paling ak xleh trima,,,,,Nie kat retoran BURGER KING,,,,tp tmpat x dnyatakan,,,,pesakit HIV yg jugak bkrja di sini meletakkan sedikit darah dalam burger yg dicampurkan dgn mayonis,,,,tgk cm sos,,,jdik jgn la order burger siap ngn sos,,,,klu ble bubuh jew sendri mek dalam botol yg diletak kat meja2,,,,lg selamat kan,,,,,


jd korng renung2kan la erk,,,,salam,,,

contoh pic virus HIV,,,,,

10 comments:

  1. Dengkinya dia orang tu. Main kongsi-kongsi penyakit pulak. Suruh mati sama-sama la tu.

    ReplyDelete
  2. wow... bahaya betul la....thanks sebab berkongsi info

    komen sikit ya ttg blog...
    1) sila guna penggunaan template yang terang
    2) Jikalau boleh, jangan gunakan tulisan yang berwarna warni kerana boleh menyebabkan visitor sakit mata

    p/s:
    1) Komen di atas adalah ikhlas dari saya.
    2) Boleh tak kita bertukar link?Maksudnya, saudari letak link saya di blog ini, dan saya letak link blog saudari di blog saya...

    ReplyDelete
  3. ayie:thx,,,,nnt sy try ubah,,,tp kan sy suke wrne warni,,,,,,kan ble refresh mate.....link cmne tue,,,,sy kurang phm,,,,

    ReplyDelete
  4. PHD tahap berapa tingkat lahh dorang nih sume .
    jahat betul .

    ReplyDelete
  5. dawy,,,,mmg kejam la,,,tp thx erk,,,t kite dtg tgk blog dy,,,

    ReplyDelete
  6. salam singgah
    betul
    takut sungguh la skang ni
    kene berhati2 di mana saja kita berada

    p/s: anyway.thanx sudi singgah blog sy dan drop komen

    ReplyDelete
  7. Dah lama dah citer nie..memang menakutkan lag-lagi kalau kita yang kena..eza..tukaq templete bru lorr

    ReplyDelete
  8. jai:xde idea la nk tuka,,,,tgk sume cm xbekenan,,,nnt akn d usahakan,,,,thx,,

    ReplyDelete
  9. ini btol2 ke?? gle kejamm huhuh

    ReplyDelete