Friday, July 2, 2010

Iklan Petronas yg paling best!yg paling terkesan,,,,,,,,

Klu korng tengok tv xdek iklan memang syok kan,,,cite bleh tengok sampai abez,,,tp korang tau x yg iklan2 nie pown ade peranan jugak,,,,,ade iklan yg bleh wat kite insaf sedih,marah,ketawa,,,,tp kebanyakan yg aku tengok orang Malaysia suke iklan yg ade unsur humor kan,,,,aku pown suke,,,memang lah iklan2 nie wat penaja cari makan,,,,tp klu iklan terlau panjang pown xok jugak kan,,,kite plak yang bosan,,,,kan2,,,,kire sekarang nie melalui pandangan mate aku sendiri syarikat pengiklan dah makin kreatif nak wat cmner orng bleh tertarik ngn brand diorang n pada mase yg same orng suke ngan iklan tuh sendiri,,,,kadang2 tuh kite akan berlari dari dapur dek iklan yg korng ske gaban tuh kua,,,tol x,,,,tp yg antara iklan yang aku suke ialah,,,,,jeng3,,,,ehehhehe,,,,Petronas lah,,,mmg dari aku kecik,,,iklan dy leh wat aku ketawa,,,kadang nages2 kan......korang minat yg mane??????ehhehhehe,,,,,tp yg aku xbleh lupe iklan yg dak kecik chinese(Tan Hong Ming) tuh ske ngn dak pempuan tuh,,,mmg cute,,,,lagik satu yg mak dy pengsan tgk anak bwk lembu,,hehhehe,,,korng ble igt x?????klu x igt meh aku bwk korng imbas blek iklan2 nie,,,,ingat2 lah blek erk,,,,,,

Download:
FLVMP43GP


7 comments:

  1. dunia blog pun skrg meriah dgn iklan eza!

    ReplyDelete
  2. Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

    ReplyDelete
  3. uru:eheheheh,,,mne la eza ad wat iklan,,
    Suhai:thx,,,,sure i will,,,

    ReplyDelete
  4. Iklan lebih mendatangkan impak pada penonton..and I agree with you, iklan yang bersifat humor+pengajaran lebih disukai penonton.. :)

    ReplyDelete
  5. iklan petronas lain dari yg lain. :)

    ReplyDelete
  6. zharmin:yela,,,sy sendri pown ske tgk iklan yg ble wat kite ketawe,,,,,ehehehhe
    FND:iklan yg mne erk,,,,yg ade adibah noor tuh ker???
    Munshyi:ehhheheh,,sy sukung,,

    ReplyDelete